Μουσική μέχρι τα ξημερώματα στο Γκάζι παρά τις προειδοποιήσεις, σφραγίστηκαν 4 καταστήματα (βίντεο)

Παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις του δημάρχου Αθηναίων αλλά και τα παράπονα κατοίκων, τα πάρτι με μουσική, σε μαγαζιά στο Γκάζι, συνεχίζουν μέχρι το πρωί.

Με τα ντεσιμπέλ να χτυπούν... κόκκινο εξακολουθούν να κυλούν οι νύχτες στο Γκάζι παρά τις αντιδράσεις κατοίκων αλλά και των ελέγχων που κάνει η δημοτική αστυνομία.

Από τη μια είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την ενοχλητική ηχορύπανση, που -όπως καταγγέλλεται- δεν σταματά μέχρι τις πρωινές ώρες, και από την άλλη οι καταστηματάρχες που υποστηρίζουν ότι χωρίς τη μουσική

δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα.

Όπως λένε, δεν μπορούν να δουλέψουν, και ειδικά αυτή τη στιγμή που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους μέσα από τις οικονομικές συνέπειες που έχει αφήσει η πανδημία του κορονοϊού.

Σφραγίστηκαν καταστήματα στην Αθήνα

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το Mega, σφραγίστηκαν προσωρινά τέσσερα καταστήματα που έπαιζαν μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν φάνηκε να πτοήθηκαν από τα μέτρα της δημοτικής αρχής.

Μάλιστα, δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ότι το Γκάζι «δεν είναι... Μύκονος». Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε τονίζει πως καμία άδεια δεν επιτρέπει στα κέντρα διασκέδασης να παίζουν μουσική έως τις 07:00 το πρωί.

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» είχε τονίσει ο Κ. Μπακογιάννης, προσθέτοντας: «Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε».

Ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις ότι ο δήμος θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του στους συστηματικούς παραβάτες, αρκετά καταστήματα στην «καρδιά» της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, φαίνεται πως συνεχίζουν το δικό τους... τροπάριο.

#ΓΚΑΖΙ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ #ΔΗΜΟΣ_ΑΘΗΝΑΙΩΝ #ΜΟΥΣΙΚΗ #ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα