Μουντομπάσκετ 2019: Αύριο (7/9) η μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ για την Εθνική Ομάδα - Πού θα δείτε την αναμέτρηση

Η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στις ΗΠΑ (7/9, 15:30), με σκοπό τη νίκη που θα της δώσει τη μεγάλη ώθηση για την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την κατάσταση των παικτών του και περιμένει από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγηθεί της προσπάθειας για επανάληψη του θριάμβου του 2006 και την τεράστια νίκη

απέναντι στις ΗΠΑ που έφερε την Ελλάδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τους Αμερικανούς θα απουσιάσει ο Τέιτουμ, με τον αστέρα των Μπόστον Σέλτικς να τραυματίζεται στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης απέναντι στην Τουρκία και να είναι αμφίβολος και για την αναμέτρηση απέναντι στους Βραζιλιάνους την Δευτέρα (9/9), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή του Σμαρτ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Τσεχία, με την ελληνική ομάδα να ελπίζει για μία νίκη των Τσέχων που θα της επιτρέπει την ήττα από τις ΗΠΑ και την στόχευση του παιχνιδιού Ελλάδα - Τσεχία που θα κρίνει την πρόκριση.

Σε περίπτωση νίκης ΗΠΑ και Βραζιλίας, η Εθνική μας θα αναγκαστεί να επιστρέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα.

Το παιχνίδι απέναντι στις ΗΠΑ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports αύριο στις 15:30.

Εξάλλου, για τον όμιλο με τον οποίο θα διασταυρωθεί η Εθνική μας, η Αυστραλία και η Γαλλία ψάχνουν τις νίκες απέναντι σε Δομινικανή Δημοκρατία και Λιθουανία αντίστοιχα για να προκριθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης από αύριο, ενώ η Λιθουανία θα επιδιώξει την ανατροπή του σκηνικού και με το 2/2 να προκριθεί αυτή εις βάρος των Γάλλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας και η τηλεοπτική μετάδοση:

11:00 Αυστραλία - Δομινικανή Δημοκρατία ERT
11:30 Βραζιλία - Τσεχία ERT SPORTS
15:00 Γαλλία - Λιθουανία ERT 2
15:30 ΗΠΑ - Ελλάδα ERT SPORTS

Keywords
Τυχαία Θέματα