Μουντομπάσκετ 2019: Απέναντι στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ελλάδας - Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της ημέρας

Το εναρκτήριο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο δίνει η Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο (1/9), με τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου να θέλουν την νίκη για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Εθνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει στη διάθεση του τους Καλάθη, Σλούκα, Μάντζαρη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βασιλόπουλο, Μπουρούση, Λαρεντζάκη, Παπαγιάννη, Πρίντεζη, Παναπανικολάου

και Παπαπέτρου.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), Αντρές Μπαρτέλ Μάινα (Ουρουγουάη) και Σέργκι Ζάστσουκ (Ουκρανία).

Η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, κάτι που θέλει να επιβεβαιώσει με το 3/3 της πρώτης φάσης της διοργάνωσης, ώστε να στοχεύσει τα νοκ άουτ και τις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Εξάλλου, νωρίτερα η Βραζιλία επικράτησε δύσκολα της Νέας Ζηλανδίας (102-94), βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για πρόκριση και περιμένει σε δύο μέρες την Εθνική μας (3/9, 15:00) για την αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ημέρας έως τώρα και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Βραζιλία - Νέα Ζηλανδία 102-94
Καναδάς - Αυστραλία 92-108
Δομινικανή Δημοκρατία - Ιορδανία 80-76
Τουρκία - Ιαπωνία 86-67
Σενεγάλη - Λιθουανία 14:30
ΕΛΛΑΔΑ - Μαυροβούνιο 15:00
Γαλλία - Γερμανία 15:30
Τσεχία - ΗΠΑ 15:30

Keywords
Τυχαία Θέματα