Μουντιάλ 2022: Στους «16» η Ιαπωνία με νίκη επί της Ισπανίας, «κάζο» για τη Γερμανία

Με νέα εκπληκτική εμφάνιση, οι Ιάπωνες νίκησαν 2-1 την Ισπανία και πήραν την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αφήνοντας δεύτερους τους Ίβηρες και εκτός διοργάνωσης τους Γερμανούς!

Η Ιαπωνία νίκησε με ανατροπή 2-1 την Ισπανία και «πέταξε» εκτός Μουντιάλ τη Γερμανία που την είχε κερδίσει με τον ίδιο τρόπο. Οι

Ισπανοί πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλο.

Από την πλευρά της, η Γερμανία βρέθηκε ακόμη και να χάνει από την Κόστα Ρίκα, ωστόσο τελικά επικράτησε 4-2, αλλά ο άθλος της Ιαπωνίας κόντρα στην Ισπανία την άφησε εκτός από τη φάση των ομίλων, σε δεύτερο σερί Μουντιάλ.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία! Τα «λιοντάρια του Άτλαντα» ολοκλήρωσαν την καταπληκτική, αήττητη πορεία τους στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με νίκη 2-1 κόντρα στον Καναδά. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, κατέκτησαν την πρώτη θέση στο γκρουπ με 7 βαθμούς (θα παίξουν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ με τη 2η του 5ου ομίλου) και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στους «16» του Μουντιάλ, έπειτα από 36 χρόνια και την παρουσία τους στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης του Μεξικού, όπου αποκλείστηκαν από τους Γερμανούς.

Η Κροατία προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αφήνοντας εκτός συνέχειας το Βέλγιο μετά το μεταξύ τους 0-0 σήμερα στην Αλ Ραγιάν. Το ματς έγινε στο στάδιο «Αχμάντ Μπιν Αλί» και χάρη σ' αυτό το αποτέλεσμα οι Κροάτες κατέκτησαν τη 2η θέση του 6ου ομίλου.

#ΜΟΥΝΤΙΑΛ_2022 #ΙΑΠΩΝΙΑ #ΓΕΡΜΑΝΙΑ #ΙΣΠΑΝΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΚΡΟΑΤΙΑ #ΜΑΡΟΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ 2022, Ιαπωνία, Ισπανίας, Γερμανία,mountial 2022, iaponia, ispanias, germania