Μουντιάλ 2022: Ρεπόρτερ από την Αργεντινή μιλάει «εκ μέρους όλων των Αργεντίνων» στον Μέσι, «δεν υπάρχει παιδί που δεν φοράει τη φανέλα σου»

Ο Μέσι «έχει πάρει από το χέρι» την Αργεντινή και την έχει οδηγήσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ 2022, ενώ στον ημιτελικό (3-0 απέναντι στην Κροατία) ευστόχησε σε πέναλτι, κι έδωσε μαγική ασίστ στον Χουλιάν Αλβάρες, στην προτελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της «Αλμπισελέστε».

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ρεπόρτερ της Television Publica Σοφία Μαρτίνεθ μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε «εκ μέρους όλων των Αργεντίνων» προς τον «μάγο»

της χώρας, Λίονελ Μέσι.

Η δημοσιογράφος (εργάζεται για το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής), ευχαρίστησε τον Μέσι γιατί ανεξάρτητα από την κατάκτηση του Μουντιάλ έχει επηρεάσει κάθε παιδί στη χώρα και έχει φέρει ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους.

Αναλυτικά τα όσα είπε, όπως τα μετέφρασε στο Twitter ο χρήστης @ksoolina:

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι οι Αργεντίνοι θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα.

Θέλω να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη.

Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ.»

{https://twitter.com/KUNFCB1/status/1602814522573529088}

#ΜΟΥΝΤΙΑΛ_2022 #ΛΙΟΝΕΛ_ΜΕΣΙ #ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ #ΤΕΛΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα