Μοσχάτο: Γείτονας του 50χρονου μιλάει αποκλειστικά στο Dnews - «Πάρε τηλέφωνο θα τον σκοτώσω»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μοσχάτου, όπου βρέθηκε κρεμασμένος ένας 50χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται γυναίκα να έχει ομολογήσει τη συνδρομή της στο έγκλημα.

Η 47χρονη γυναίκα, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία και ανακρίνεται, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε συμμετοχή της στην αυτοκτονία του άνδρα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο το βράδυ από τις Αρχές. Αυτό που υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα. Σε κάποια στιγμή, οι δυο τσακώθηκαν και τότε η ίδια επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Εν τέλει, δεν τα κατάφερε, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται ο άνδρας να κρεμάστηκε με μία αυτοσχέδια θηλιά και η ίδια να βοήθησε στην αυτοκτονία του, σπρώχνοντας την καρέκλα στήριξης.

«Tον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» είπε στους αστυνομικούς.

Ο γείτονας που συνομίλησε με τη δράστη λίγο πριν το έγκλημα δήλωσε στα Dnews.

«Χθες, περίπου στις 5 το απογευμα, με πλησίασε μια μελαχρινή σγουρομάλλα μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω τον κύριο τάδε και που είναι η οδό Γράμμου που τώρα την λένε οδό Ανδρου. Της απάντησα ότι είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω ...Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον… Μάθαμε ότι μια κυρία την είδε στην οδό Άνδρου να γυρίζει γύρω από την πολυκατοικία ψάχνοντας το θύμα της».

#ΜΟΣΧΑΤΟ #50ΧΡΟΝΟΣ #ΕΓΚΛΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μοσχάτο, Γείτονας, 50χρονου, Dnews - Πάρε,moschato, geitonas, 50chronou, Dnews - pare