Μόσχα: Καταιγισμός πυροβολισμών στο κτίριο της πρώην KGB - Τρεις νεκροί (vid)

 Ένοπλη επίθεση στο κέντρο της Μόσχας, στην έδρα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB (πρώην KGB) στην περιοχή Λιουμπιάνκα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ένοπλη επίθεση στο κέντρο της Μόσχας, στην έδρα της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB (πρώην KGB) στην περιοχή Λιουμπιάνκα, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

{https://twitter.com/BRNewsFlash/status/1207704212978765824?s=20}

Λίγη ώρα αργότερα αναφορές για νέους πυροβολισμούς...

Νέοι πυροβολισμοί

ακούγονται στο κέντρο της Μόσχας κοντά στην έδρα της FSB, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters.

Ένας αστυνομικός εθεάθη να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος, αναφέρει η ίδια πηγή.

Η αστυνομία επέκτεινε την περιοχή αποκλεισμού κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το περιστατικό έξω από το κτίριο της FSB.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για «τρομοκρατική ενέργεια»

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες χαρακτηρίζουν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Μόσχα "τρομοκρατική ενέργεια", μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο RT, με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δύο εργαζόμενοι της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας FSB τραυματίστηκαν σοβαρά στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Μόσχας, μεταδίδει το Interfax επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το Reuters, μια πηγή προσκείμενη στη FSB αναφέρει ότι η υπηρεσία ασφαλείας υποπτεύεται ότι το περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενδεχόμενως σχεδιάστηκε για να συμπέσει με την ομιλία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για να τιμήσει την ημέρα των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria μεταδίδει ότι ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας μελών των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

{https://twitter.com/sashakots/status/1207686461241339904?s=20}

{https://twitter.com/vesti_news/status/1207686203237158912?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα