Μητσοτάκης: Με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο το πρώτο ραντεβού στη Νέα Υόρκη

Τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, θα συναντήσει στη Νέα Υόρκη απόψε στις 19:15 τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ραντεβού του πρωθυπουργού με τον κ. Τζιάνι Ινφαντίνο είναι το πρώτο στο πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων που θα έχει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη τόσο στο πλαίσιο, όσο και στο περιθώριο της

συμμετοχής του στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Στις 20:00 τοπική ώρα ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαθίσει στο δείπνο, που διοργανώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ σε επιλεγμένους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφρικανικών χωρών.

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού αύριο Πέμπτη. Το πρωί της ίδιας ημέρας, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg. Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις. Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν. Τέλος το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα