Μητέρα Κατερίνας Γοργογιάννη:«Δεν αυτοκτόνησε»- Η συνέντευξη στην τηλεόραση

Στο κανάλι Epsilon βρέθηκε η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη βρέθηκε νεκρή στο πάρκο κάτω από τα Ενετικά Τείχη, που βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά από το σπίτι που έμενε με την μητέρα της στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η κοπέλα το πρωί της εξαφάνισής της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά και τα προσωπικά της αντικείμενα. Η τύχη της αγωνοούνταν από τις 5 Μαρτίου και η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από εθελοντές της

Γραμμής Ζωής. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται την Πέμπτη.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Ωστόσο αναμένεται και η επίσημη έκθεση που θα ρίξει επιπλέον φως στα αίτια της τραγωδίας.

Στην εκπομπή της Τατιάνας η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη υποστηρίζει ότι η κόρη της είναι αδύνατον να αυτοκτόνησε.

«Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι.

Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

«Είμαστε ράκη, έχουμε διαλυθεί», «Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος…»

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη.

Οι μέχρι πρότινος πληροφορίες ανέφεραν ότι η Κατερίνα είχε επηρεαστεί από τον χωρισμό της. Η μητέρα της ωστόσο έχει αντίθετη άποψη.

«Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω παντελώς»,

Με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει κανέναν άλλον».

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν τη εξαφάνιση της κοπέλας.

Η μητέρα της 37χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της: «Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» και παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα