Μινεάπολις, Νέα εξέλιξη: Αυτό το βίντεο δείχνει τρεις αστυνομικούς πάνω στον Τζορτζ Φλόιντ (σκληρές εικόνες)

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ: Ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του George Floyd.

Είναι ένα νέο βίντεο για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και το οποίο έχει καταγράψει περαστικός από το σημεία, αλλά από άλλη γωνία λήψης. Σε αυτό φαίνεται η προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν και όπως φαίνεται στο βίντεο δεν ήταν μόνο ένας.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις αστυνομικοί οι οποίοι έχουν

γονατίσει πάνω στον άτυχο άνδρα, ενώ αυτός ακούγεται να προσπαθεί να ανασάνει. «Παρακαλώ, παρακαλώ, αφήστε με να σηκωθώ», ικετεύει ο 46χρονος Αφροαμερικανός λίγο πριν να χάσει τις αισθήσεις του.

«Παρακαλώ δεν μπορώ να ανασάνω. Με πονάει το στομάχι μου, με πονάει ο λαιμός μου. Δεν μπορώ να ανασάνω», προσπαθεί να πει ο ίδιος.

Τα δεδομένα ενδέχεται ν’ αλλάξουν, καθώς ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες γι’ ανθρωποκτονία εξ αμελείας μόνον εις βάρος του αστυνομικού που φαινόταν στο αρχικό βίντεο. Οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στην τραγωδία αποτάχθηκαν, ωστόσο, πλέον, δεν αποκλείεται να έλθουν και αυτοί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Προσοχή, έχει σκληρές εικόνες:

Κι ενώ μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στις ΗΠΑ, στα μαλακά έπεσε ο αστυνομικός που συνελήφθη για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ. Ο Ντέρεκ Σόβιν αντιμετωπίζει ποινή «χάδι», κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση ζήτησε η οικογένεια του Φλόιντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα