Μίνα Γκάγκα: «Δεν υπάρχουν στο τραπέζι νέα μέτρα» (βίντεο)

Ότι δεν έχουν συζητηθεί νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

«Δεν σκεφτόμαστε νέα μέτρα. Πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό που έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους ανεμβολίαστους γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν πολύ περισσότερο» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας,

Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στο MEGA.

«Μπορεί να το συζητήσουμε αλλά ακόμα δεν υπάρχουν τέτοια μέτρα Αυτό που έχουμε δει είναι οι επαφές που κυρίως οδηγούν σε κρούσματα, είναι οι επαφές χωρίς μέτρα. Όταν φοράμε τη μάσκα, τηρούμε τα μέτρα και δεν συγχρωτιζόμαστε τα κρούσματα είναι λίγα».

Όπως σημείωσε ακόμα «Ακόμα και πέρσι που μπήκε lockdown τα κρούσματα συνέχιζαν να αυξάνονται. Το σημαντικό είναι να τηρήσουμε τα μέτρα». Ερωτώμενη σχετικά με ενδεχόμενο ανάκλησης της αναστολής των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί, ανέφερε: «Η ελληνική πολιτεία έχει συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορούσε να στείλουμε σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου ανθρώπους που δεν είναι εμβολιασμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα