Μίλησε για πρώτη φορά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, «ο γιος μου έγινε πατέρας πολύ νέος» (βίντεο)

Για πρώτη φορά μίλησε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη για την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο ίδιος μιλώντας για τα εγγόνια του, είναι αιχμηρός προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ λέει ότι αν είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους όσοι έπρεπε δεν θα είχαν πεθάνει τα τρία παιδιά.

Μετά τις εξελίξεις που είναι ραγδαίες για την υπόθεση της Πάτρας, είναι γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Ενώ έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχει

μιλήσει κανείς από την οικογένεια του 30χρονου.

Για πρώτη φορά ο πατέρας του Δασκαλάκη, έσπασε την σιωπή του και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι είπε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη:

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση.

Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα.

Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους».

Δείτε βίντεο:

#ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα