Μία Ελληνίδα «στο τιμόνι» της Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου έρχεται να αντικαταστήσει τον Πιέτρο Μπεράρντι και αναλαμβάνει νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια της Ρόμα.

«Άρωμα Ελλάδας» φέρνει στο ιταλικό ποδόσφαιρο η Λίνα Σουλούκου, πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ρόμα που μεταδίδει ο ιστότοπος forzaroma.info:

Η AS Roma

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου διορίστηκε ως η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια του Club. Θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών.

Την ευχαρίστησή της εξέφρασε η Ελληνίδα Δ.Σ. στην οικογένεια Friedkin - ιδιοκτήτρια της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής ομάδας από το 2020:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Friedkin για την ευκαιρία που μου έδωσαν: Μπόρεσα να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνει η ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που αναμένουν την ομάδα της Ρόμα. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να προσφέρω στην Εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου».

#ΡΟΜΑ #ΙΤΑΛΙΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΟΜΑΔΑ #ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα