Μεταμόρφωση: Άγριο bullying σε 8χρονο από συμμαθητές του, «Μπαμπά, θα σε σκοτώσουν»

Απανωτά περιστατικά με θύμα ένα παιδί που το τραμπουκίζουν οι συμμαθητές του από τα έξι του χρόνια.

Θύμα άγριου bullying από τρεις συνομηλίκους του έπεφτε ένα 8χρονο παιδί, μαθητής της Γ' Δημοτικού, στη Μεταμόρφωση.

Μηνύσεις υπέβαλε ο πατέρας

Ο πατέρας του μαθητή προχώρησε σε καταγγελία όπου αναφέρει ότι ο 8χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από bullying που υπέστη από τρεις συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης.

Όπως μετέδωσε το MEGA ο πατέρας του 8χρονου

εκτός από μηνύσεις σε βάρος των γονέων της άγριας τριάδας, στράφηκε και εναντίον του διευθυντή του σχολείου, σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών γιατί, όπως αναφέρει από το 2019 και για δύο ολόκληρα χρόνια το παιδί του δεχόταν bullying και παρενοχλήσεις από τους τρεις συμμαθητές του.

Εκκλήσεις στον διευθυντή

Σύμφωνα με την καταγγελία τα τρία παιδιά πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε βάρος του 8χρονου, τον έριχναν κάτω και τον χτυπούσαν ενώ παρά τις εκκλήσεις του πατέρα στον διευθυντή και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση η κατάσταση όχι μόνο παρέμενε η ίδια αλλά χειροτέρευε.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο γιος του του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά, από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο ίδιος καταγγέλλει πως παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει τους αρμόδιους για τα περιστατικά, τα οποία, όπως είπε, ξεκίνησαν από την Α' Δημοτικού και στην Γ΄ Δημοτικού έγιναν πιο έντονα, τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο 8χρονος γυρνώντας μία μέρα σπίτι τους, έτρεξε στην αγκαλιά του και του είπε: «Μπαμπά, θα σε σκοτώσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταμόρφωση, Άγριο, 8χρονο, Μπαμπά,metamorfosi, agrio, 8chrono, baba