Μετά το «κρασάρισμα», το eshop των Jumbo είναι ξανά στον «αέρα» και δέχεται παραγγελίες

Για περισσότερες από 10 μέρες ήταν «κάτω» το eshop του Jumbo. Οι παραγγελίες ήταν χιλιάδες, η επιχείρηση δεν είχε αφενός την υποδομή να ανταποκριθεί και εφετέρου και τα δίκτυα ταχυμεταφορών δέχονται μεγάλη πίεση λόγω lockdown και αποφασίστηκε να «ρίξει» το eshop.

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια που

επιθυμούν από το eshop των Jumbo. Οι παραγγελίες αποστέλνονται κανονικά στους καταναλωτές. Μάλιστα η επιχείρηση στέλνει μήνυμα στους καταναλωτές «Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι οι ηλεκτρονικές παραγγελίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος παραδίδονται αποκλειστικά με την ειδική κούτα του E-JUMBO και δεν γίνεται κάποιο Αμπαλάζ ή συσκευασία Δώρου. Μπορείτε παρ' όλα αυτά να επιλέξετε την αγορά JUMBO-ΣΑΚΟΥΛΑΣ ή άλλες προτάσεις Αμπαλάζ».

Δείτε το μήνυμα που είχε στο πάνω μέρος του eshop προ ημερών η εταιρεία, ειδοποιώντας τους ενδιαφερόμενους ότι το eshop δεν θα δέχεται παραγγελίες για το επόμενο διάστημα.

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».

Όπως όμως προαναφέραμε, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και το eshop είναι στο αέρα και δέχεται κανονικά παραγγελίες. Μάλιστα παρέχει δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 50 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Jumbo,meta, Jumbo