Μετά την παραίτηση Χάρι και Μέγκαν, τους κόβει το... χαρτζιλίκι και ο Κάρολος!

Οικονομικά ανεξάρτητοι αλλά με την χρηματοδότηση του πρίγκιπα Καρόλου στο πίσω μέρος του μυαλού τους φαίνεται πως θέλουν να γίνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν προχθές πως θέλουν να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να εργαστούν και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. 

Τέλος στην χρηματοδότηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ λέει ο πρίγκιπας Κάρολος

Σύμφωνα

με πηγές που μίλησαν στους The Times, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κόβει «λευκή επιταγή» στους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, από εδώ και στο εξής. Μέχρι πρότινος, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ λάμβαναν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον συνολικά περίπου 4,9 εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη. Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του».

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές πως δεν θα κόβει πλέον «λευκές επιταγές» στον γιο του Χάρι

Η πηγή πρόσθεσε επίσης, πως το ζευγάρι αναφέροντας στην δήλωσή τους ότι θα περνούν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αγγλία και Βόρεια Αμερική, υπονοούν τον Καναδά όπου και πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αν και υπαινίσσονται ότι θα μπορούσαν επίσης να περνούν χρόνο και στις ΗΠΑ, όπου μένει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα