Μέσα στο σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, η συλλογή από παπούτσια και ο διάσημος παππούς του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «άνοιξε» το σπίτι όπου διαμένει στο Παρίσι και μοιράστηκε εικόνες από το εσωτερικό του με όλους τους θαυμαστές του στα social media.

Ένα βίντεο μέσα από το σπίτι που ζει στο Παρίσι ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Instagram. Ο 24χρονος τενίστας, Νο5 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, «αποκάλυψε» χώρους του σπιτιού ενώ έδωσε και μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά του εκτός των γηπέδων τένις.

Αρχικά

στο βίντεο φαίνεται ο αδερφός του Στέφανου, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, να παίζει πινγκ πονγκ στην αυλή της κατοικίας. Στη συνέχεια, παίρνει τη ρακέτα και ο πρωταθλητής του τένις και επιδίδεται σε μια «μίνι» κόντρα με τον αδερφό του επάνω στο τραπέζι του πινγκ πονγκ. Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσοπάς δείχνει τη μεγάλη συλλογή που έχει από παπούτσια πολύ γνωστής μάρκας που είναι και χορηγός του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα «αποκαλύπτεται» ο τοίχος του καθιστικού όπου υπάρχει μια τεράστια φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής στη Σοβιετική Ένωση, έχοντας κατακτήσει μάλιστα χρυσό μετάλλιο με την ΕΣΣΔ στους Ολυμπιακούς του 1956.

Ακολούθως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μια κίνηση να ανέβει στα υπνοδωμάτια του σπιτιού αλλά το... ξανασκέφτεται και με χιούμορ το αποφεύγει, για να εμφανιστεί κατόπιν στον πάγκο της κουζίνας δείχνοντας ορισμένες από τις τροφές που έχει βάλει στο πρόγραμμα της διατροφής του.

@adidas price unknown #adidas #tsitsipas #paris ♬ original sound - adidas

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ #ΠΑΡΙΣΙ #ΣΠΙΤΙ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα