Μένουμε σπίτι και βλέπουμε ελληνικές σειρές του Mega που τα «σπάνε» (vid)

Τρία νέα τρέιλερ παίζουν από σήμερα στον αέρα του MEGA τα οποία αποτελούν μια συρραφή από ατάκες των ηρώων των αγαπημένων σειρών του καναλιού. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτές οι ατάκες είναι επίκαιρες στις μέρες που διανύουμε και μας υπενθυμίζουν με αξεπέραστο χιούμορ όσα και μεταξύ μας ανταλλάσσουμε σαν αστεία.

Από τη Θεοπούλα του «Πάρα πέντε» μέχρι τη Ράνια των «Singles» και από τον Θράσο του «Μαύρα μεσάνυχτα» μέχρι την Ασπασία του «Ντόλτσε Βίτα»,

όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των σειρών του MEGA μας υπενθυμίζουν να «Μείνουμε σπίτι». Με τον δικό τους τρόπο.

Τα τρέιλερ υπενθυμίζουν στους τηλεθεατές ότι η καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας είναι στο MEGA που διαθέτει τηλεοπτικά προϊόντα ψυχαγωγίας που δείχνουν να αντέχουν στο χρόνο.

Αυτό καταγράφεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης μέρα με τη μέρα. Η ανταγωνιστική ζώνη της prime time δείχνει ότι το MEGA παίρνει προβάδισμα. Ενδεικτικά την Πέμπτη 26 Μαρτίου η prime time με τις σειρές «Πάρα πέντε» και «50-50» έφερε το MEGA δεύτερο κανάλι στην κατάταξη με 12,1%. Οι δύο σειρές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο γυναικείο κοινό 15-24 και 25-44 καταγράφοντας υψηλά ποσοστά 38% και 17,4%, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα