Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη εμφάνιση με το μωρό στην αγκαλιά! (video)

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και ο Πρίγκιπας Χάρι πριν δύο μέρες.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Ο τοκετός ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και λίγη ώρεα αργότερα ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε και το μωρό είναι υγιές και στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του, Πρίγκιπα Χάρι.

Την

είδηση επιβεβαίωσε με tweet η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η ανταποκρίτρια της Daily Mail: «Επιβεβαιώνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε τοκετό από το πρωί. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή». Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρέθηκε, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Το μωρό του ζευγαριού έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

Χαζομπαμπάς ο πρίγκιπας Χάρι

Γελώντας, αρκετές φορές, αμήχανα, από αυτό το θαύμα της ζωής που μόλις είχε παρακολουθήσει, ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε με κάθε τρόπο την υπερηφάνεια του για την Μέγκαν, αλλά και τον ενθουσιασμό του για την γέννηση του γιου του.

«Ενθουσιασμένος ανακοινώνω ότι η Μέγκαν κι εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι, νωρίς σήμερα το πρωί. Ενα πολύ υγιές αγοράκι. Η μαμά και το μωρό τα πηγαίνουν πολύ καλά», είπε ο πρίγκιπας Χάρι, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Γουίντσορ.

«Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Και βέβαια, δήλωσε για την Μαρκλ «Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο!».

{https://twitter.com/SkyNews/status/1125396057398157317}

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης η βασιλική οικογένεια του Σάσεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα