Μέχρι δύο μήνες μπορεί να χρειαστεί για να κλείσει η τρύπα που «κατάπιε» το ιδιωτικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι και δύο μήνες μπορεί να χρειαστεί για να επισκευαστεί το οδόστρωμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως που «κατάπιε» το πρωί της Παρασκευής ιδιωτικό λεωφορείο.

Σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να χρειαστεί ακόμα και δύο μήνες για να λυθεί έχει προκαλέσει στην κυκλοφορία των οχημάτων η τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά «καταπίνοντας» το ιδιωτικό λεωφορείο που κινούνταν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού, από τη συμβολή με τον Περιφερειακό μέχρι και το ύψος της οδού Αιγαίου.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτική διαδρομή, καθώς η κυκλοφορία εκτρέπεται από το ύψος του Φοίνικα μέσω της Περιφερειακής Οδού και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών.

Μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, σημείωσε πως μέχρι το απόγευμα θα υπάρχει ενημέρωση όσον αφορά τις εργασίες που θα χρειαστούν για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. «Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο σημείο οπού συνέβη το περιστατικό με τους υπεύθυνους της ΕΥΑΘ και του ΟΑΣΘ και μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για πόσο γρήγορα θα γίνουν οι εργασίες, καθώς είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν».

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις το χρονικό διάστημα που απαιτείται θα είναι αρκετές εβδομάδες έως και δύο μήνες. Όσον αφορά τα δρομολόγια των λεωφορείων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Γιώργο Σκόδρα, γίνεται ήδη παράκαμψη των δρομολογίων και για όσο χρονικό διάστημα θα εκτελούνται τα έργα τα λεωφορεία θα κινούνται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, τις οποίες χαρτογραφούν οι άνθρωποι του Οργανισμού ώστε να είναι οι καλύτερες δυνατές για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέχρι, Θεσσαλονίκη,mechri, thessaloniki