Με... σφραγίδα Μέσι η Αργεντινή στους «8» του Μουντιάλ 2022

Ο Λιονέλ Μέσι έδειξε την κλάση του σε ένα ακόμη ματς στο Μουντιάλ 2022 και «οδήγησε» την Αργεντινή στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Αυστραλία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, στο 1000ό παιχνίδι της καριέρας του, έδωσε τη λύση για την ομάδα του με ένα όμορφο γκολ

στο 35΄.

Παρότι η Αργεντινή «αγχώθηκε» και γλίτωσε την ισοφάριση στο φινάλε χάρη στην απίθανη επέμβαση του Μαρτίνες, τελικά επικράτησε 2-1 της αξιόμαχης Αυστραλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου την Παρασκευή (9/12, 21:00) θα παίξει με την Ολλανδία, με φόντο το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Ο Μέσι έφτασε τα 9 γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα και πέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα (8) στη λίστα των σκόρερ της εθνικής ομάδας της χώρας του. Πλέον, «κυνηγά» τα 10 γκολ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Νωρίτερα, η Ολλανδία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς νίκησε σήμερα τις ΗΠΑ με 3-1. Ο Ντένζελς Ντάμφρις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στη Ντόχα, στο «Khalifa International Stadium», τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 50 χιλιάδες θεατές.

Ο Ντάμφρις με δύο ασίστ σε δύο πανομοιότυπες φάσεις ήταν ο δημιουργός των πρώτων γκολ της ομάδας του, ενώ πέτυχε το τρίτο!

#ΜΟΥΝΤΙΑΛ_2022 #ΛΙΟΝΕΛ_ΜΕΣΙ #ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ #ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσι, Αργεντινή, Μουντιάλ 2022,mesi, argentini, mountial 2022