Με ομοφοβική αντιδιαδήλωση στα Χανιά ξεκινούν τη μετεκλογική τους δράση οι Σπαρτιάτες

Ακροδεξιοί στην Κρήτη - μεταξύ των οποίων και μέλη των Σπαρτιατών - επιχειρούν με ένα αδιανόητο ομοφοβικό παραλήρημα να σταματήσουν την πρώτη αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στα Χανιά της Κρήτης και επιστρατεύουν τις ευλογίες μοναχού του Αγίου Όρους.

Με την υποστήριξη δύο υποψηφίων βουλευτών των Σπαρτιατών σε Ρέθυμνο και Χανιά

προγραμματίζεται στα Χανιά η διαμαρτυρία κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά της στην ορατότητα.

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 18:00 της Πέμπτης από το Θέατρο Βλησίδης, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτι» στην Παραλία του Παλιού Ξενία με μουσική από San People. Η ομάδα Βυζιballs Λοατκι+ οργανώνει τις συγκεκριμένες δράσεις ενάντια στους αποκλεισμούς, στον συντηρητισμό, στην πατριαρχία, στην έμφυλη βία, στον φασισμό και στις διακρίσεις.

Σαν απάντηση ομάδα ακροδεξιών καλεί σε αντισυγκεντρώση, σημειώνοντας πως η εκδήλωση που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα προσβάλλει τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Στις αναρτήσεις που κοινοποιεί και υποψήφιος βουλευτής των Σπαρτιατών γίνεται, μεταξύ άλλων, αναφορά στα «ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών», ενώ διαφημίζεται η παρουσία του αγιορείτη γέροντα Σάββα Λαυριώτη:

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

Σ

Σημειώνεται πως για την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί πλέον και αντιφασιστιστική πορεία στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, που διοργανώνουν μέλη της ΚΕΕΡΦΑ Χανίων στις 14:30.

#ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ #ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ #ΚΡΗΤΗ #ΚΑΛΕΣΜΑ #ΟΜΟΦΟΒΙΑ #ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ #PRIDE
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, Σπαρτιάτες,chania, spartiates