Με εκδηλώσεις σε Σητεία, Μάλια και Αμάρι γιορτάζει η Κρήτη την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και άλλους φορείς συνδιοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις με επίκεντρο την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στη Σητεία όπου ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος και η χορωδία CORO SITIA σε συνεργασία με τον Μανώλη Φραγκούλη παρουσιάζουν την «Αυγουστιάτικη Βαρκαρόλα» με παλιά και σύγχρονα τραγούδια για το φεγγάρι, τη θάλασσα και τη νύχτα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη

14 Αυγούστου στο Λιμάνι της Σητείας στις 21.00.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019, στις 21:00, στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων θα πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι στο χρόνο της μουσικής, με αξέχαστες μελωδίες και διαχρονικά τραγούδια του Γιώργου Κατσαρού από τη δισκογραφία και τον κινηματογράφο, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του σε συνεργασία με ένα σπουδαίο cast από τραγουδιστές και μουσικούς. Θα ακουστούν μελωδίες με το σαξόφωνο που όλοι έχουν αγαπήσει όπου θα συμμετέχει και η Χορωδία Μαλίων.

Τέλος, ο Δήμος Αμαρίου την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, στις 20.00, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Αποστόλων, όπου θα τραγουδήσουν οι Παντελής Θαλασσίνος και Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα