Μαξίμου για τα γκαζάκια στα γραφεία Zeus+Dione: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι»

Για «θρασύδειλους τραμπούκους» κάνει λόγο το πρωθυπουργικό γραφείο μετά την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, που στο παρελθόν άνηκε στην Μαρέβα Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, από την νέα επίθεση στα γραφεία της εταιρείας την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και μερικούς μήνες, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές.

«Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους» επισημαίνει.

Η

ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Η επίθεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione» στο κέντρο της Αθήνας και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα συγκεκριμένα γραφεία γίνονται στόχος επιθέσεων, καθώς στις 12 Φεβρουαρίου 2018 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει και πάλι γκαζάκι.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα