Μας «τρολάρει» η Αττική Οδός: Με νέο tweet ενημερώνει πως... είναι κλειστή

Με νέο tweet η Αττική Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι είναι κλειστή. Υπενθυμίζεται ότι η Αττική Οδός παραμένει κλειστή από χθες με γιγάντια προσπάθεια απεγκλωβισμού οδηγών να είναι σε εξέλιξη μέχρι τώρα.

Η Αττική Οδός μάλλον μας τρολάρει καθώς πριν μισή ώρα με νέο της Tweet μας «ενημερώνει» ότι η είναι κλειστή.

Βέβαια η Αττική Οδός δεν άνοιξε ποτέ από χθες καθώς εκεί παραμένουν ακόμα συμπολίτες

μας εγκλωβισμένοι ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

{https://twitter.com/aodostraffic/status/1485910990403342336?s=20}

Όπως άλλωστε, ενημέρωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης πριν λίγο:

«Γίνεται προσπάθεια ώστε ο απεγκλωβισμός όλων των συμπολιτών μας να γίνει το συντομότερο. Μέσω του Προαστιακού μεταφέρονται στην Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο. Από χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας», είπε μεταξύ άλλων.

Η σύγκριση της κατάστασης στην Αθηνών Λαμίας και την Αττική Οδό είναι τόσο προφανής που είναι ανεδαφικά όσα ακούγονται, είπε ακόμα και κατέληξε: Η κατάσταση βελτιώνεται ώρα με την ώρα και ευελπιστούμε ότι το κλείσιμο της μέρας θα μας βρει χωρίς εγκλωβισμούς.

Εικόνες χάους

Υπενθυμίζεται οτι η περιπέτεια για χιλιάδες οδηγούς ξεκίνησε από νωρίς το πρωί χθες όταν μπήκαν στην Αττική Οδό, πλήρωσαν το αντίτιμό τους στα διόδια, με πολλούς εξ αυτών να ρωτούν αν υπάρχει πρόβλημα και να λαμβάνουν τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω να κολλάνε και να εγκλωβίζονται για ώρες, ζώντας μια περιπέτεια που έμοιαζε απλά αδιανόητη.

Οι ώρες περνούσαν λύση δεν διαφαινόταν, στην αρχική της ανακοίνωση η Αττική Οδός εξηγούσε γιατί προκλήθηκε το πρόβλημα χωρίς να εξηγεί πως θα λυθεί, ενώ στη δεύτερη ανακοίνωσή της, αργά το βράδυ και ενώ το πρόβλημα καθώς περνούσε η ώρα απλά γιγαντωνόταν, ζήτησε απλά συγγνώμη.

Εντωμεταξύ οδηγοί άλλοι μόνοι τους άλλοι με τις οικογένειές τους, -υπήρχαν ακόμη και μικρά μωρά εγκλωβισμένα- παρέμεναν για ώρες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους χωρίς νερό και φαγητό, με τα καύσιμα να τελειώνουν και τα προβλήματα να πληθαίνουν.

Αργά το βράδυ με τη βοήθεια της αστυνομίας και του στρατού ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των χιλιάδων πολιτών ενώ ακόμα παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό ζήτησε ο Πρωθυπουργός από την παραχωρησιούχο εταιρεία της Αττικής Οδού.

Μετά το χάος που προκλήθηκε εχθές από την κακοκαιρία «Ελπίς», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν στην κεντρική οδική αρτηρία, όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οχήματα.

Ειδικότερα, επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα