Μας συσπείρωσε ο Τσίπρας λένε στο Κίνημα Αλλαγής και πάνε Θεσσαλονίκη

Ενθουσιασμένα δηλώνουν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη από την παρουσία των μελών του κόμματος στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά.

Η μαζική παρουσία του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο αποτέλεσε για τους επιτελείς του ΚΙΝ.ΑΛ μεγάλη ένεση ηθικού και ταυτόχρονα επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τους ίδιους, την άποψη πως οι “μεταγραφές” του ΣΥΡΙΖΑ

ενισχύουν το ΚΙΝ.ΑΛ. Αυτό εξάλλου υποστήριξε και η ίδια η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας , αυτή πέφτει στο κενό. Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής»,

Στο Κίνημα Αλλαγής τώρα ρίχνουν όλο το βάρος στην επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Δευτέρα με κεντρική ομιλήτρια και πάλι την πρόεδρου του κόμματος. Η εκδήλωσε εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, αλλά ο τίτλος της και μόνο δίνει το στίγμα των επιδιώξεων του ΚΙΝ.ΑΛ . Τιτλοφορείται “Η Μακεδονία στο επίκεντρο” και δείχνει πως στο Κίνημα Αλλαγής θα επιχειρήσουν να κεφαλαιοποιήσουν στην κάλπη την επίσημη τουλάχιστον στάση του κόμματος απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν εκτός από τη Φώφη Γεννηματά και όλοι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που στηρίζονται από το ΚΙΝ.ΑΛ στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και ο Σπύρος Βούγιας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα