Μαριέττα Γιαννάκου: Παραμένει στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

Η Μαριέττα Γιαννάκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ναυπλίου σε σταθερή κατάσταση που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μεταφέρθηκε από το Κρανίδι Ερμιονίδας, έχοντας δύσπνοια.

Η Μαριέττα Γιαννάκου παραμένει στο νοσοκομείο Ναυπλίου, στο οποίο έκανε εισαγωγή το βράδυ του Σαββάτου (19/06), ενώ αρχικά είχε νιώσει αδιαθεσία στο Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου βρισκόταν, με τις εξετάσεις να δείχνουν λοίμωξη του αναπνευστικού.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (20/06) βγήκαν τα αποτελέσματα των πρώτων

εξετάσεων που έκανε. Η πρώην υπουργός Παιδείας παραμένει σε θάλαμο του Νοσοκομείου και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από «argolikeseidhseis.gr», η Μαριέττα Γιαννάκου είναι σε σταθερή κατάσταση που δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Η κυρία Γιαννάκου μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου από το Κρανίδι Αργολίδας, όπου βρισκόταν το Σάββατο (19/06), έχοντας δύσπνοια και υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις. Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Αργά το βράδυ έγινε εισαγωγής της στο Νοσοκομείο του ναυπλίου, ώστε οι γιατροί της Πνευμονολογικής Κλινικής να παρακολουθήσουν την πορεία της υγεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριέττα Γιαννάκου, Παραμένει,marietta giannakou, paramenei