Μαρέβα Μητσοτάκη - Βασίλισσα Λετίσια: Τι φόρεσαν οι κυρίες στο παλάτι για επίσημο δείπνο

Στο πλαίσιο της κρίσιμης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Μαδρίτη, ο βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του βασίλισσα Λετίσια παρέθεσαν επίσημο δείπνο στους ηγέτες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στο Παλάτι.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η βασίλισσα Λετίσια είναι δυο γυναίκες με εντελώς διαφορετικό στιλ, ωστόσο είχαν ένα κοινό στις εμφανίσεις τους.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα σοφιστικέ look. Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε ένα σκούρο πράσινο αμάνικο φόρεμα σε midi

μήκος με πλισέ φούστα και ήταν ιδιαίτερα κομψή. Πρόσθεσε μια λεπτή πράσινη ζώνη σε πιο ανοιχτή απόχρωση στη μέση της.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ατιμέλητο χαμηλό κότσο με τούφες που έπεφταν στο πρόσωπό της και φόρεσε μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όσο για τη βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη και φαρδιά φούστα που θύμιζε Όντρεϊ Χέμπορν με σέξι slingback γόβες. Πρόσθεσε μια λεπτή μαύρη ζώνη που τόνιζε τη μέση της.

Αυτό ήταν και το κοινό στοιχείο που είχαν στις εμφανίσεις τους τόσο η Μαρέβα όσο και η Λετίσια. Τη λεπτή ζώνη που τόνιζε τη μέση τους. Η κομψή royal έπιασε τα μαλλιά της ψηλά και φόρεσε διαμαντένια σκουλαρίκια και μπρασελέ.

#ΝΑΤΟ #ΜΑΡΕΒΑ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ #ΠΑΛΑΤΙ #ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρέβα Μητσοτάκη - Βασίλισσα Λετίσια,mareva mitsotaki - vasilissa letisia