Μανώλης Αγιομυργιαννάκης: Σοκάρουν τα μέτρα στην κηδεία του θύματος από κορονοϊό στην Ελλάδα (vid)

Σε στενό οικογενειακό κύκλο όπως επιτάσσουν τα μέτρα πρόληψης και τα ειδικά μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό, στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, το μεσημέρι του Σαββάτου, του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, που πέθανε από τον κορονοϊό covid-19 στην Ελλάδα.

Τα μέλη της οικογένειας που παρέστησαν φορούσαν μάσκες, ενώ οι άνδρες του γραφείου τελετών φορούσαν τις ειδικές στολές, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης

του φονικού ιού.

Ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης αποτελούσε το 9ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ελλάδα, έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου. Είχε μολυνθεί από τον ιό κατά το ταξίδι του στους Αγίους τόπους και το όρος Σινά, όπου είχε μεταβεί συμμετέχοντας σε εκδρομή με άλλα 53 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε το patrisnews.com, συγκινεί το γράμμα του αδελφού του, Γιάννη Αγιομυργιαννάκη, που αποχαιρέτησε τον Μανώλη με τον δικό του κρητικό τρόπο και με την υπόμνηση «καλή αντάμωση αδελφέ…».

Συγκινεί το γράμμα του αδελφού Αγιομυργιαννάκη

Το γράμμα έχει ως εξής:

«Σε Συγκυρία δύσκολη έφυγες αδελφέ μου και δεν θα παρηγορηθώ ώσπου να ζω ποτέ μου. Γιατί δεν σού’ δωσα ασπασμό να σ’ αποχαιρετήσω στο Νεκρικό κρεβάτι σου δυο δάκρυα ν’ αφήσω.
Στη Μάθηση καθηγητής ακέραιος, σπουδαίος, και στα κοινά εδίδαξες ποιο της τιμής το χρέος. Καλός εργάτης ήσουνα στην προσφορά Μανώλη και στο χαμό σου κλάψαμε και λυπηθήκαμε όλοι.

Επήγες στον Παράδεισο και στου Θεού τις τόπους και μισεμός σου πλήγωσε και πόνεσε τσι ανθρώπους. Η Αμαλιάδα στοργικά σ’ έχει αγκαλιασμένο και νάναι το χώμα τσι ελαφρύ που σ’ έχει σκεπασμένο.

Και μεις θα προσευχόμαστε για την ανάπαυσή σου& ζωντανή στη σκέψη μας θα μείνει η θύμησή σου. Δεν έχει ο χάρος ανθρωπιά ούτε κι ευαισθησία και παίρνει αυτούς που δίνουνε του ψεύτη κόσμου αξία. Παρηγοριά στον ύπνο μου σε θέλω κάθε βράδυ κι ούτε θα χάσω τη ζωή θα σμίξουμε στον Άδη.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΛΦΕ».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Αυτή είναι η πρώτη επιδημιολογική έκθεση ΕΟΔΥ

Κορονοϊός Ελλάδα: 13 οι νεκροί – Άλλοι τρεις πέθαναν σήμερα

Ποιοι εργαζόμενοι και άνεργοι κερδίζουν από τα μέτρα για τον κορονοϊο

Η νέα ΠΝΠ για τον Κορονοϊο: Πως θα γίνει η αναστολή συμβάσεων εργασίας, η αίτηση και τα 800 ευρώ

Κορονοϊος: Αυτή είναι η απόφαση για τα μειωμένα ενοίκια, όλη η ΠΝΠ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, Σοκάρουν, Ελλάδα,manolis agiomyrgiannakis, sokaroun, ellada