Μακρόν: Φορούσε ρολόι αξίας 80.000 ευρώ σε συνέντευξη και λίγο μετά.. το έβγαλε

Μπροστά στους δημοσιογράφους του France 2 και του TF1, ο Εμμανουέλ Μακρόν έβγαλε το ακριβό ρολόι του, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν έβγαλε το ρολόι του κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο TF1 και το France 2 την Τετάρτη 22 Μαρτίου;

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκετοί χρήστες - εχθρικοί προς τον πρόεδρο της

Γαλλίας - ισχυρίστηκαν, ότι ο πρόεδρος των «πλουσίων» έβγαλε διακριτικά το ρολόι των 80.000 ευρώ που πληρώσαμε με τις συντάξεις μας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε ένα άλλο βίντεο το ρολόι φαίνεται να εξαφανίζεται..

{https://twitter.com/GilbertCollard/status/1638849226900750336?}

«Γιατί δεν ήθελε να δείξει το ρολόι;», αναρωτήθηκε και ο ακροδεξιός πολιτικός Ζιλμπέρ Κολάρ.

Μετά από έλεγχο, φαίνεται ότι ο Πρόεδρος όντως αφαίρεσε το ρολόι του στη μέση της συνέντευξης, αφού χτύπησε τον καρπό του στο τραπέζι, γεγονός που προκάλεσε θόρυβο.

Όσον αφορά το μοντέλο που φορούσε, το CheckNews επικοινώνησε με το Elysée, το οποίο κατήγγειλε την είδηση ως fake news.

Το περιβάλλον του Εμανουέλ Μακρόν εξήγησε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φοράει ένα ρολόι Bell & Ross BR V1-92, με το οικόσημο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το συγκεκριμένο ρολόι φέρεται να το φοράει πάρα πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις ,ο Γάλλος Πρόεδρος, σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από το παρελθόν.

Σε αντίθεση με όσα λέγονται στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος δεν έβγαλε το ρολόι του επειδή ήθελε να το κρύψει, αλλά επειδή το χτύπησε στο τραπέζι, ανέφερε υποστηρικτής του.

Όσον αφορά την τιμή, το περιβάλλον του προέδρου διαβεβαιώνει ότι το ρολόι αυτό προφανώς δεν κοστίζει 80.000 ευρώ. Η Bell & Rose, κατασκευαστής ρολογιών, περιλαμβάνει στους καταλόγους της εκδόσεις αυτού του ρολογιού που μπορεί να κοστίζουν «μόνο» 2.400 ευρώ.

#ΜΑΚΡΟΝ #ΡΟΛΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακρόν, Φορούσε, 80 000,makron, forouse, 80 000