Μακελειό σε σχολείο στο Μίσιγκαν: Τρομακτικό βίντεο με τον δράστη να προσπαθεί να κοροϊδέψει συμμαθητές του για να του ανοίξουν

Ένας 15χρονος άνοιξε πυρ μέσα στο σχολείο του, σε μια κωμόπολη του Μίσιγκαν, σκοτώνοντας τρεις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους έξι ανθρώπους, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία

Μαθητής 15 ετών άνοιξε πυρ μέσα στο ίδιο του το σχολείο του, σε μια κωμόπολη του Μίσιγκαν, σκοτώνοντας τρεις μαθητές και τραυματίζοντας άλλους έξι ανθρώπους.

Ο δράστης, που είναι μαθητής στο Λύκειο Όξφορντ, συνελήφθη αλλά δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πράξη του, ανέφερε ο Μάικλ Μακέιμπ, ένας

εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

{https://twitter.com/Local4News/status/1465756924872470541?s=20}

«Μπορώ να σας πω ότι πυροβόλησε πολλές φορές», πρόσθεσε ο Μακέιμπ, διευκρινίζοντας ότι χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο πιστόλι.

Μια μαθήτρια, η Σαβάνα, που μίλησε σε τοπικό κανάλι, είπε ότι στο σχολείο γίνονται τακτικά ασκήσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και όλοι ήξεραν τι να κάνουν.

Ένας γονιός, που περίμενε απ’ έξω, μέσα στο αυτοκίνητό του, είπε ότι ο γιος του κρύφτηκε σε μια αίθουσα όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί και δεν έχει τραυματιστεί.

{https://twitter.com/Channel955/status/1465761775610216454?s=20}

Σοκαριστικό βίντεο

Τρόμο προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok μέσα από μία αίθουσα με μαθητές οι οποίοι είναι κλειδωμένοι και προσπαθούν να γλιτώσουν από τον έναν ένοπλο που σκόρπισε το θάνατο σε σχολείο του Μίσιγκαν.

Μια ντουζίνα περίπου φοβισμένοι μαθητές που φαίνονται στο κλιπ μέσα στην αίθουσα είναι δύσπιστοι για για τα λεγόμενα του άνδρα πίσω από την κλειδωμένη πόρτα.

Ένα κορίτσι ακούγεται να ψιθυρίζει: «Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός». Ένας μαθητής που στέκεται δίπλα στην πόρτα απαντά αυστηρά στη φωνή από την άλλη πλευρά: «Δεν παίρνουμε αυτό το ρίσκο αυτή τη στιγμή».

Η αντρική φωνή παρακαλεί: «Εντάξει, άνοιξε την πόρτα και κοίτα τα μάτια μου, αδερφέ». Η χαλαρή του γλώσσα ήταν αρκετή για να πείσει τους μαθητές ότι δεν μπορούσε να τον εμπιστευτούν.

Στη συνέχεια, οι μαθητές αρχίζουν να πηδούν από ένα από τα παράθυρα του πρώτου ορόφου της αίθουσας μέχρι να τους σταματήσει ο σερίφης.

«Κόψτε ταχύτητα. Είστε καλά», λέει ο αξιωματικός στους τρομοκρατημένους εφήβους, καθώς τελειώνει το βίντεο διάρκειας 52 δευτερολέπτων που κοινοποιήθηκε στο Snapchat, το Tik Tok και το Twitter.

{https://twitter.com/EndTorpor/status/1465794847013490689?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα