«Μαϊμού» αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Στις δύσκολες κι απαιτητικές στιγμές της ενημέρωσης, η πρώτη μάχη του ανταγωνισμού στα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης είναι η αντικειμενικότητα. Και η σοβαρότητα - "Θύμα" αυτή την φορά το κοινωνικό μέρισμα

Στον απαιτητικό κόσμο του διαδικτύου το ζητούμενο παγκοσμίως είναι η αξιοπιστία. Στην Ελλάδα το φαινόμενο παραπλανητικής ενημέρωσης για μερικά «κλικ» παραπάνω δυστυχώς είναι σύνηθες.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το κοινωνικό μέρισμα. Η διαδικασία όμως που θα ακολουθηθεί δεν είναι ακόμα γνωστή. Ετσι, κάποια

μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να δώσουν την δυνατότητα σε όσους –και είναι φυσικά πολλοί- ενδιαφέρονται να δουν αν θα πάρουν το βοήθημα να χρησιμοποιήσουν μία ανύπαρκτη «αίτηση» που υποτίθεται θα συμπληρώσουν ως δικαιούχοι.
Στην ένδειξη κάντε κλικ για το κοινωνικό μέρισμα ΕΔΩ βρίσκεται μία ανενεργή σελίδα που είχε χρησιμοποιηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και φυσικα καμία αίτηση δεν βρίσκεται εκεί.

Φαίνεται ότι το κόλπο να δουλεύουμε «ψιλό γαζί» όσους μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους είναι ελκυστικό κι ας ανακαλύπτουν οι χρήστες ότι έχουν εξαπατηθεί.
Η ανάρτηση γίνεται κυρίως λόγω των εκατοντάδων e-mail που λάβαμε για την πρακτική που ακολουθήθηκε από όσους έπεσαν θύματα της «σοβαρής και έγκυρης» ενημέρωσης σε άλλους ιστότοπους.

Είναι αυτονόητο ότι τα dikaiologitika.gr δεν έκαναν και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν τέτοιου είδους …ενημέρωση. Γι αυτό και είμαστε σταθερά πρώτοι στις προτιμήσεις εκείνων που ξέρουν πως σε αυτόν τον ιστότοπο ότι διαβάζουν είναι αληθές και αποτέλεσμα ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής μας ομάδας .

Y.Γ : Όταν ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το μέρισμα και τον τρόπο που θα το λάβουν οι δικαιούχοι, πάλι από ΕΔΩ θα το μάθετε πρώτοι. Στο tag κοινωνικό μέρισμα

Σας ευχαριστούμε
Η συντακτική ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα