«Λύγισε» ο ΠΑΟΚ, στον τελικό ο Προμηθέας

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Προμηθέας, αφού κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 76-69 στην παράταση.

Η ομάδα του Προμηθέα περιμένει τις εξελίξεις, αρχικά με τον αντίπαλο του Λαύριου στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι,

αλλά και την διεξαγωγή του άλλου ημιτελικού, ώστε να μάθει τον αντίπαλο του.

Ο Προμηθέας είχε τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, με τον ΠΑΟΚ να κάνει την αντεπίθεση του και να επιστρέφει από το μείον 10 στην τέταρτη περίοδο και να περνάει μπροστά, ωστόσο οι Πατρινοί βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έβγαλαν ένταση στην άμυνα παίρνοντας την νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος είχε 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, με τον αδερφό του να δίνει πολύτιμες βοήθειες στο κομμάτι των ριμπάουντ έχοντας 10, ενώ είχε και 6 πόντους. Καθοριστικός στην παράταση ο Δημήτρης Αγραβάνης που με δύο τρίποντες βόμβες έβαλε τις βάσεις για τ ην νίκη της ομάδας του. Για τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα παιχνίδι ξεχώρισαν οι Γκρίφιν και Λοβ, έχοντας 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.

Keywords
Τυχαία Θέματα