Λίβερπουλ και Τσέλσι για το ευρωπαϊκό Super Cup με άρωμα...γυναίκας

Αγγλικός «εμφύλιος» με στόχο το Ευρωπαϊκό Super Cup διεξάγεται σήμερα το βράδυ (14/8, 22:00) στο γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, το UEFA Super Cup, σε μια ιστορική αναμέτρηση, καθώς πρόκειται για τον πρώτο αγώνα ανδρών σε διοργάνωση της UEFA που θα σφυρίξει γυναίκα.

Συγκεκριμένα,

«άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι η Στεφανί Φραπάρ, η οποία ήταν η διαιτητής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών (ΗΠΑ-Ολλανδία) το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Αντριάν κάτω από τα δοκάρια, Αλεξάντερ-Άρντολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτστον στην άμυνα, στον κέντρο τους Φαμπίνιο, Χέντερσον και Μίλνερ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Η Τσέλσι θα αγωνιστεί με τερματοφύλακα τον Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστιενσεν, Ζουμά και Έμερσον Παλμιέρι στην άμυνα. Ζορζίνιο και Κόβασιτς θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Πούλισιτς, Μπάρκλεϊ και Πέδρο, με τον Ζιρού να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα