Λεβέντης: Υπάρχει σχέδιο πολιτικής εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων

Για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του Σκαϊ ο πρόεδρος του κόμμστος, κ. Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει σχέδιο αποστασίας που προέρχεται από την ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ

και το ΠΑΣΟΚ και εξήγησε λέγοντας: 'Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο χώρο της κεντροαριστεράς και με αφορμή το σκοπιανό μαζεύει βουλευτές από όπου κι αν προέρχονται. Η ΝΔ που πιστεύει ότι με πεντακομματική βουλή θα είναι αυτοδύναμη και το ΠΑΣΟΚ που θέλει να αναστηθεί από τις στάχτες του, όλοι μαζί, ο καθένας από την δική του πλευρά, πιέζουν την Ένωση Κεντρώων. Ο λαός όμως τιμωρεί τους αποστάτες και τις αποστασίες και όσοι βουλευτές φεύγουν από την Ένωση Κεντρώων για άλλα κόμματα οι ψηφοφόροι θα τους μαυρίσουν".

Στο σχέδιο αυτό, πολιτικής εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε τις δημοσκοπήσεις οι οποίες όπως είπε, παρουσιάζουν μόνο την πρόθεση ψήφου και όχι την αναγωγή των ευρημάτων τους με αποτέλεσμα η Ένωση Κεντρώων να φαίνεται ότι δεν μπαίνει στη Βουλή. Ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ακόμη ότι ο κ. Σαρίδης από τον οποίο ζητήθηκε να εκφράσει συγνώμη για τα λάθη που έκανε προσφάτως τα οποία και ζημίωσαν το κόμμα, αρνείται να αποδεχθεί το λάθος του με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα παραμονής του στην Ένωση Κεντρώων.

Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Α. Φωκά, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ήταν έκπληξη αυτή η κίνηση αφού ποτέ στο παρελθόν δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση ή διαφορετική άποψη για θέματα που αφορούν την λειτουργία του κόμματος ή του πολιτικού σχεδιασμού. Ερωτηθείς ο κ. Λεβέντης εάν ο κ. Φωκάς πάει σε άλλο κόμμα, απάντησε: «Περιμένετε και θα δούμε κοντός ψαλμός αλληλούια».
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις με αφορμή το δημοψήφισμα στα Σκόπια για την συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι η συμφωνία είναι εγκληματική για τα ελληνικά συμφέροντα και προέβλεψε ότι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή με ανοιχτή την συμφωνία των Πρεσπών έτσι ώστε, να πετάξει την «καυτή πατάτα» στον Κ. Μητσοτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα