Λάμψη από Ριάνα στο Super Bowl, αποκάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος δείχνοντας την κοιλιά της

Η Ριάνα έγκυος ξανά: Αποκάλυψε ότι περιμένει δεύτερο παιδί στο Super Bowl 2023!

Η Rihanna έδωσε ένα «ηλεκτρισμένο» σόου στο ημίχρονο του Super Bowl της Κυριακής, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε... χαμός όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε έναν... απροσδόκητο ειδικό καλεσμένο.

Σε συνέντευξή της την περασμένη εβδομάδα, η Ριάνα ρωτήθηκε αν θα υπήρχαν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο State Farm Stadium του Γκλέντεϊλ της

Αριζόνα, όπου διεξαγόταν το 57ο Super Bowl, ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον», απάντησε. «Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε».

Φυσικά, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Ένα guest spot από τον Jay-Z, τον Drake ή τον Eminem φαινόταν και πιθανό και πιο... νορμάλ με την παράδοση του half-time show, με ντουέτα-έκπληξη.

Αλλά η Rihanna δεν αναφερόταν σε κανέναν από αυτούς. Αν και κανείς δεν το κατάλαβε εκείνη τη στιγμή, στην πραγματικότητα υπονοούσε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Μπορεί η τραγουδίστρια να μην κατάφερε να παρουσιάσει νέα μουσική κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl της Κυριακής, αλλά το baby bump που παρουσίασε αντ' αυτού σχεδόν έσπασε το διαδίκτυο.

Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε από τις πρώτες στιγμές της εμφάνισής της, χαϊδεύοντας την κοιλιά της και αφήνοντας ανοιχτό το φερμουάρ του outfit της -μια ολόσωμη φόρμα πάνω από ένα εφαρμοστό κορμάκι- ώστε να φαίνεται.

#RIHANNA #ΡΙΑΝΑ #ΕΓΚΥΟΣ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα