Κύρκος: Το Ποτάμι δεν έχει καμία δικαιολογία να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Το Ποτάμι δεν έχει καμία δικαιολογία να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σήμερα (ΕΡΤ3) ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος από το Στρασβούργο.

«Κρατάω αυτό που είχε πει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ότι πυξίδα μας είναι το εθνικό συμφέρον. Δεν ξέρω αν από προχθές που έφυγα από την Αθήνα για το Στρασβούργο μετακινήθηκε η πυξίδα. Δεν είμαστε στο τρίγωνο των Βερμούδων που γυρνάνε οι πυξίδες. Είναι σταθερή η στόχευσή μας. Εχουμε αιτιολογήσει την ψήφο μας για τη

Συμφωνία των Πρεσπών από πάρα πολύ καιρό και μάλιστα έγινε πολύ καλύτερη μετά τις τελευταίες τροπολογίες στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής και συνέχισε την κριτική του λέγοντας:

«Το Ποτάμι θα ζητήσει την ψήφο του λαού αυτόνομο. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αρα μπορεί να μετρήσουν οι πολίτες εάν -σε μια περίοδο που θα είναι δύσκολες οι αναμετρήσεις μέσα στο κοινοβούλιο και δεν ξέρουμε ποιες κάθετες διαιρέσεις θα υπάρξουν- είναι θετικό ή αρνητικό το να μην υπάρχει το Ποτάμι που δίνει λύσεις στα αδιέξοδα».

Θυμίζουμε ότι μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια ο Στ. Θεοδωράκης δικαιολόγησε τη στάση του κόμματός του για μη ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας ότι «η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα