Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι είπε στην απολογία της η γνωστή ηθοποιός

Σήμερα απολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της που φαίνεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα κοκαΐνης.

Η γνωστή ηθοποιός Χ.Π επισήμανε στην απολογία της πως «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο γιος της μίλησαν για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος εστίασης κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο και σωστό επιχειρηματία. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι

της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Αρνήθηκε επίσης ότι οποιοσδήποτε πλήσιασε είτε αυτήν είτε τον γιο της λέγοντας «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Ο γιος της ο οποίος απολογήθηκε και αυτός σήμερα είπε «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ. Γ. που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Ο δικηγόρος της γνωστής ηθοποιού Δ.Μ. η οποία κατηγορείται για την υπόθεση δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του δεν θα εμφανιστεί για να απολογηθεί και δήλωσε ότι έκανε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος συμμέτοχος του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα».

Οι υπόλοιποι 8 κατηγορούμενοι απολογήθηκαν και ανέφεραν μόνο ότι ήταν χρήστες και έψαχναν τη δόση τους, αρνούμενοι κάθε άλλη εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Η δίκη συνεχίζεται στις 21 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα