Κυκλοφοριακό χάος στην Παραλιακή - Ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία

Απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την στιγμή στον δρόμο που συνδέει το Πασαλιμάνι με την παραλιακή και συγκεκριμένα την Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Τα οχήματα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων ενώ πολλοί οδηγοί βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης. Το κυκλοφοριακό χάος όμως έχει αιτία. Όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα, τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 10 το βράδυ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως την ίδια ώρα του Σαββάτου, λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας

Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση, σημειώνει η Περιφέρεια σε ανακοίνωση της, ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου - Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφ. Ποσειδώνος.

Υπομονή λοιπόν για όλους τους οδηγούς που κινούνται σε αυτή την περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα