Κρήτη: Σκύλος θρηνεί και αρνείται να εγκαταλείψει τον τετράποδο φίλο του που σκοτώθηκε

«Ραγίζει» και την πιο σκληρή καρδιά το βίντεο, που δείχνει σκύλο να θρηνεί τον θάνατο φίλου του.

Συγκίνηση προκαλεί το στιγμιότυπο, που διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο, με σκυλάκο να θρηνεί για τον τετράποδο φίλο του.

Ο εκλιπών σκύλος, «κατέληξε» στη μέση του δρόμου, με άγνωστο - μέχρι στιγμής - τρόπο, πιθανότατα από τροχαίο.

Γυναίκα, που περνούσε από το σημείο, κατέγραψε το εν λόγω

στιγμιότυπο, με τον σκύλο να μην εγκαταλείπει τον νεκρό φίλο του, αλλά συνεχίζει να τον σκουντάει, προσπαθώντας να τον «ξυπνήσει».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυρίας, «Κινητοποιηθήκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως είμαι εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω».

Μάλιστα, σημείωσε πως ένας εθελοντής, βοήθησε το σκύλο να ηρεμήσει «Απ ότι είδα ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι. Τον ευχαριστώ απ την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από το δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζώα... κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα και για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δυο έσερναν αλυσίδες...

Αυτό ζω αυτή τη στιγμή...»

#ΣΚΥΛΟΣ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΦΙΛΟΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Σκύλος,kriti, skylos