Κρήτη: Bίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της 11χρονης Ιωάννας

Στη δημοσιότητα ήρθαν δύο βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, από την τελευταία βόλτα που έκανε η άτυχη 11χρονη στα Χανιά. Στα βίντεο διακρίνεται η μικρή Ιωάννα να περπατάει μόνη της προς την περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ διερευνώνται τα αίτια της πτώσης.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ, όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσίευσε το zarpanews.gr.

Το κορίτσι, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Τρίτης και εντοπίστηκε νεκρό το απόγευμα της Τετάρτης, σε βραχώδη παραλία, κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ διερευνώνται τα αίτια της πτώσης. Ο ίδιος επεσήμανε ότι θα συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το cretalive μια συγγενής που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας υποστήριξε ότι το παιδί νωρίτερα είχε καυγαδίσει με την μητέρα του.

Η εξαφάνιση της Ιωάννας δηλώθηκε στην αστυνομία περίπου στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών.

Μάλιστα είχε εκδοθεί και amber alert από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Bίντεο -, 11χρονης Ιωάννας,kriti, Binteo -, 11chronis ioannas