Κουτσούμπας: Το νομοσχέδιο για την Παιδεία δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη, προσβάλλει τα νέα παιδιά

Ξεκίνησε η ώρα των αρχηγών στην Βουλή, με αιχμή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην παιδεία. Οξεία κριτική από τον ΓΓ του ΚΚΕ, που εξέφρασε την πεποίθηση πως το νομοσχέδιο δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην φοιτητική παράταξη της ΝΔ για τα όσα έχουν δει το φως

της δημοσιότητας σε σχέση με τις ημιγυμνες αφίσες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

«Ακόμη και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη, γιατί θα το καταργήσει η κοινή λογική των νέων» δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας την κυβέρνηση να σταματήσει να χυδαιολογεί και να προσβάλλει τα νέα παιδιά διότι οι εστίες ανομίες είναι διάφορες ομάδες που εχθρεύονται το φοιτητικό κίνημα και αξιοποιούνται από το κράτος για να εντείνει τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Συνέχισε δε λέγοντας ότι αυτά που καταγγέλλει η κυβέρνηση αφορούν την ίδια την φοιτητική παράταξη της ΝΔ που φωτογραφίζεται με καμάρι με φόντο τις γνωστές άθλιες ημίγυμνες αφίσες της ΔΑΠ που δείχνουν πόσο σέβεται τη γυναίκα.

«Προκαλείται την κοινωνία και την νεολαία όταν λέτε ότι καταπολεμάται την διακίνηση ναρκωτικών, είδαμε πόσο τρόμαξαν οι έμποροι του θανάτου από τα δήθεν δραστικά μέτρα που πήρατε» κατέληξε ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα