Γεωργιάδης σε Κουντουρά: Ο Καμμένος είπε ότι ο πατέρας σου έγραψε τον ύμνο της χούντας - Στο «κόκκιννο» η κόντρα

Πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη χαρακτήρισε την Συμφωνία των Πρεσπών η Έλενα Κουντουρά, απο το βήμα της Βουλής.

«Είναι καθήκον μου να στηρίξω την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της» συμπλήρωσε η ίδια επισημαίνοντας ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση την Συμφωνία και θα δώσει θετική ψήφο. Η ίδια υποστήριξε ότι την πρόθεση της αυτή την είχε εκφράσει και στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο.

Επίσης τόνισε ότι απο το 2007 είχε ταχθεί υπερ της εθνικής πρότασης που είχε διαμορφώσει η κυβέρνηση Καραμανλή.

Η Ε. Κουντουρά είπε πως έχει υποστεί άθλιες επιθέσεις απο τους πολιτικούς της αντιπάλους με απειλές κατά της ίδιας και της οικογένειας της. Υποστήριξε ότι έχει στοχοποιηθεί απο τον Αδωνη Γεωργιάδη και ότι είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει κάνει υπέρογκες δαπάνες στο υπουργείο για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό».

Στην συνέχεια ο Άδωνης Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι και υποστήριξε ότι η κ. Κουντουρά δεν διαστάζει να ξεπουλήσει την Μακεδονία προκειμένου να παραμείνει υπουργός. «Όταν ο βουλευτής έχει τόσο μεγάλη απόσταση απο αυτά που πρέσβευε στο παρελθόν, ψηφίζει κατα συνείδηση και παραιτείται.

Ο βουλευτής δεν ανταλλάσει την συνείδηση του με την υπουργική του καρέκλα» τόνισε. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο ίδιος ουδέποτε αναφέρθηκε στον αποθανώντα πατέρα της. «Ο πρώην αρχηγός σας, ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της χούντας» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι καταδικάζει κάθε επίθεση εναντίον της και όπως είπε θα ήταν πολύ χαρούμενος αν και η κ. Κουντουρά έκανε το ίδιο το 2012 που δέχονταν επιθέσεις τα στελέχη της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα