Κουκάκι: Απολογείται σήμερα ο 55χρονος που σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του

Το κατώφλι της 19ης ανακρίτριας περνάει σήμερα ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγο του την περασμένη εβδομάδα στο Κουκάκι.

Ο κατηγορούμενος καλείται να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε διάσταση με το θύμα και για

δυο περίπου χρόνια δεν ζούσε στο σπίτι μαζί της, ενώ είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το διαζύγιο. Ωστόσο, πριν περίπου ένα μήνα επέστρεψε στο σπίτι, χωρίς να είναι επιθυμητός από τη σύζυγο και τα παιδιά του και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να μην είχαν προηγηθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια σε μια προσπάθεια να πείσει την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει σε εκείνον.

Το βράδυ της 23ης Ιουνίου, ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, κάτι που η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δράστης είδε με την άκρη του ματιού του μια βαλίτσα. Όταν τη ρώτησε σχετικά με αυτό, εκείνη αποκρίθηκε πως ετοιμάζεται να πάει ταξίδι.

«Θόλωσα, τρελάθηκα από τη ζήλεια μου» φέρεται να περιέγραψε ο ίδιος, που στη συνέχεια έστησε καβγά και άρχισε να φωνάζει στην 46χρονη.

Το πρώην ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια, εκείνος την ξυλοκόπησε και άρχισε να την κυνηγά με ένα μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο σπίτι. Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, όταν έπεσε κάτω η γυναίκα της κάρφωσε δύο μαχαιριές μία στο στήθος και μία στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια της τύλιξε μια κουρτίνα του σπιτιού γύρω από το σώμα. Μόλις ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα του, κάλεσε τον 24χρονο γιο τους και του ανακοίνωσε πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Αμέσως μετά έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας. Αρμόδια πηγή αναφέρει πως λίγο νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του με ένα μαχαίρι.

#ΚΟΥΚΑΚΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουκάκι, Απολογείται, 55χρονος,koukaki, apologeitai, 55chronos