Κωτσόβολος και Praktiker στο click away, ποια καταστήματα εξαιρούνται

Στο click away μπαίνουν ο Κωτσόβολος αλλά και τα Praktiker. Αναλυτικά τι αναφέρουν οι εταιρείες στις ιστοσελίδες τους. Η διαδικασία και ποια υποκαταστήματα εξαιρούνται.

Ειδικότερα ο Κωτσόβολος αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν με ραντεβού παραγγελίες που κλείνουν online ή τηλεφωνικά:

Eπιλέγοντας Παραλαβή από το κατάστημα, μπορείς να επιλέξεις το πιο κοντινό σου κατάστημα, βάζοντας τον Τ.Κ του τόπου

διαμονής σου.

Εξαιρούνται τα καταστήματα The Mall Athens, River West, Παγκρατίου, Καλλιθέας & K spot Ιωάννινα.

Όπως σημειώνει η εταιρεία: «επιλέγοντας Eξόφληση με κάρτα online ή τηλεφωνικά, η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο κατάστημα για 7 ημέρες. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις Πληρωμή στο κατάστημα, αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και η παραγγελία σου να σε περιμένει για 2 ημέρες.

Η παραγγελία σου θα είναι έτοιμη μέσα σε 20’ και θα μπορείς να την παραλάβεις στο πρώτο διαθέσιμο διάστημα που θα επιλέξεις για ραντεβού».

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία τα προϊόντα θα δεσμευτούν και θα σταλεί ένα sms για να επιλέξει ο πελάτης μέρα και ώρα (μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-20:00 και Κυριακή 10:00-18:00).

Θα υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης quick point, στον εξωτερικό χώρο και παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια.

Απαραίτητο είναι το sms με κωδικό 2 στο 13033, το sms του ραντεβού και η αστυνομική ταυτότητα.

Και τηλεφωνικές αγορές στα Praktiker

Τα Praktiker ξεκινούν τηλεφωνικές αγορές εκτός από τη λειτουργία του eshop.

Όπως αναφέρεται στο site της εταιρείας, ο πελάτης πρέπει να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα Δευτέρα - Παρασκευή, 08:00 - 21:00, Σάββατο, 08:00 - 16:00, Κυριακή, 08:00 - 16:00.

Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα, θα ενημερώνεστε από το τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος σχετικά με την ημέρα, αλλά και το διάστημα παραλαβής.

Τι ισχύει για τους επαγγελματίες δόμησης

Όπως αναφέρουν τα Praktiker:

«Οι πελάτες μας που είναι επαγγελματίες Δόμησης έχουν πρόσβαση στα καταστήματά μας για τις αγορές τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η είσοδος/έξοδος των επαγγελματιών πελατών θα γίνεται από την μπροστινή είσοδο των καταστημάτων μας, και θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους διαθέτουν επαγγελματικό ΑΦΜ.

Τι Έγγραφα πρέπει να έχεις μαζί σου;

H είσοδος στο κατάστημα θα επιτρέπεται μόνο σε έναν επαγγελματία ανά Α.Φ.Μ., που έχει ένα από τα ακόλουθα έγγραφα, βάσει των οποίων αποδεικνύεται η επαγγελματική του ιδιότητα:

βεβαίωση αδείας κυκλοφορίας επιτηδευματία / ελ. επαγγελματία / μέλους διοίκησης από το Π.Σ. Εργάνη ή
εκτυπωμένο έγγραφο taxisnet με αναφορά μητρώου ή
δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας ή
εξουσιοδότηση από αστυνομικό τμήμα ή μέσω του Gov.gr

Υπενθυμίζεται ότι: 

- Επιτρέπονται 4 άτομα ανά 200 τ.μ. Στα σημεία τιμολόγησης θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των πελατών και μεταξύ υπαλλήλων και πελατών.
- Η προσέλευση των επαγγελματιών-αγοραστών γίνεται με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων περί μάσκας, χρήσης απολυμαντικού κατά την είσοδο - και τήρησης ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου.
- Επιτρέπονται πωλήσεις μόνο με έκδοση τιμολογίου και όχι με απόδειξη λιανικής πώλησης.
- Δεν επιτρέπεται συνοδός μέσα στο κατάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα