Κώστας Μπάσης: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός στυλοβάτης του ΚΘΒΕ

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Μπάσης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μαθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγαπητοι συνάδελφοι μας. Η γλυκεια μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτοκριτος

του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια. Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξιδι»

Πρόκεται για μία μεγάλη απώλεια του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος

Ο Κώστας Μπάσης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1947. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και έχει συνεργαστεί με το Αμφι-θέατρο του Σ. Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Κ.Θ.Β.Ε., τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, Καλαμάτας, Κρήτης, Ρόδου, με τον θίασο της Ξ. Καλογεροπούλου κ.ά.

Πέρα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, στις «Τρεις χάριτες», στο «Εμείς κι εμείς», στο «Με 2 Μαμάδες».

Επίσης, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Ερωτόκριτος», «Το έκτο πάτωμα», «Εκκλησιάζουσες», «Οιδίπους Τύραννος», «Ο Επιθεωρητής».

#ΘΑΝΑΤΟΣ #ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΣΗΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα