Κώστας Βουτσάς: Παραμένει διασωληνωμένος στο «Αττικόν» - Tι δήλωσε η σύζυγός του

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Βουτσάς και η οικογένειά του, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

 

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη αναπνευστικού. Ο 88χρονος ηθοποιός μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας

Μπρόγιερ.

Ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

Ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπισε προσφάτως παρόμοια θέματα υγείας. Αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν να πάνε όλα καλά για τον αγαπημένο ηθοποιό. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε επικοινωνίας της με δημοσιογράφους κρατά χαμηλούς τόνους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του Κώστα Βουτσά είναι σοβαρή και παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Αλίκη Κατσαβού: «Η κατάστασή του είναι ίδια με χθες»

Η σύζυγός του Κώστα Βουτσά Αλίκη Κατσαβού δήλωσε χαρακτηριστικά για την κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού:

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς» ανέφερε η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα