Κορωπί: Άφησαν γαϊδουράκι δεμένο, μπλέχτηκε στο σχοινί του και πέθανε - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης (προσοχή σκληρές εικόνες και βίντεο)

Το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες, σύμφωνα με την καταγγελία, και στο τέλος κατέληξε - Δείτε βίντεο (σκληρές εικόνες)

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης γαϊδουριού καταγγέλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη «Γαϊδουροχώρα-το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι», αυτή τη φορά στο Κορωπί.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη. Το γαϊδουράκι βρέθηκε νεκρό καθώς πιάστηκε στο σχοινί που ήταν δεμένο ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί

μέρες και στο τέλος κατέληξε.

Η «Γαϊδουροχώρα-το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι» ανέβασε και βίντεο με τα δεμένα γαϊδούρια σε ένα χωράφι, ένα εκ των οποίων μπλέχτηκε στο σχοινί του και τελικά πέθανε.

{https://twitter.com/StamatinaSs/status/1655244909350199298?s=20}

Δείτε το βίντεο: Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

«Κορωπί 2023!!! Γαϊδουρίτσα που έχασε τη ζωή της από την ανθρώπινη βλακεία, ανευθυνότητα και εγκληματική αγένεια. Ο ιδιοκτήτης άφαντος! Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να του επιβληθούν οι ποινές που αντιστοιχούν στο ''έγκλημα'', καθώς και όλα τα έξοδα ταφής - αποτέφρωσης!!!» γράφει η «Γαϊδουροχώρα-το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι» στα social media πριν ακόμα συλληφθεί ο ιδιοκτήτης.

Παράλληλα ανέβασε και βίντεο με τα δύο δεμένα γαϊδούρια στο χωράφι, ένα εκ των οποίων μπλέχτηκε στο σχοινί του και τελικά πέθανε. Το άλλο γαϊδουράκι το πήρε η φιλοζωική.

#ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ #ΔΕΜΕΝΟ #ΠΕΘΑΝΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορωπί, Άφησαν, - Συνελήφθη,koropi, afisan, - synelifthi