Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα σήμερα, στο κόκκινο Αττική και Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα 22/8: Στο κόκκινο συνεχίζουν να παραμένουν Αττική και Θεσσαλονίκη καθώς τα κρούσματα είναι πάρα πολλά. Ο χάρτης του ιού στην Ελλάδα.

Ο επιδημιολογικός χάρτης

Σήμερα, 22/8/2020 δηλώθηκαν 264 επιπλέον κρούσματα. Από τα 233 εγχώρια κρούσματα, τα 21 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 10 με γνωστή συρροή.

Τα νέα

κρούσματα στην Αττική σχεδόν άγγιξαν τα 100, ενώ περίπου τα μισά είναι και τα νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην περιφέρεια Αττικής τα νέα κρούσματα είναι 91, εκ των οποίων 12 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας. 51 είναι τα κρούσματα στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή και 8 με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά 31 είναι τα εισαγόμενα κρούσματα και ειδικότερα, 29 κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου χώρας, ενώ 2 είναι τα εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο. Στα νησιά των Κυκλάδων βρέθηκαν 11 κρούσματα, ενώ στην Καρδίτσα, περιοχή στην οποία επιβάλλονται αυστηρά μέτρα περιορισμού, τα νέα κρούσματα ήταν 10, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή.

Δείτε εδώ τα κρούσματα ανά περιοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα