Πήρε μεροκάματο για να κάνει εμβόλιο αντί άλλου

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν αστυνομικοί καθώς διαπίστωσαν πως πήγε να εμβολιαστεί, έχοντας στην κατοχή του ταυτότητα άλλου.

Απίστευτα είναι αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Λοιμωδών της Αγίας Βαρβάρας.

Ένας 45χρονος είχε πάει να εμβολιαστεί με πλαστά στοιχεία ενός ατόμου που δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο και γι’ αυτό είχε πάρει και χρηματικό ποσό!

Πώς τον αντιλήφθηκαν

Λίγο μετά τις 6 χτες το απόγευμα (16/12) εμφανίστηκε στο Εμβολιαστικό Κέντρο στα δυτικά προάστια και έδωσε την ταυτότητά

του, την ώρα που μπήκε στο κέντρο.

Οι υπεύθυνοι, όμως, διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία στην ταυτότητα ήταν τελείως διαφορετική με το άτομο που είχαν μπροστά τους, ενώ όταν παρατήρησαν και την ημερομηνία γέννησης που ήταν αναγραμμένη πάνω στην ταυτότητα δεν συμβάδιζε με την ημερομηνία 1994 και με το άτομο που έβλεπαν μπροστά τους.

Τελικά, ο υποψήφιος να εμβολιαστεί τους είπε ότι είχε πάρει 25 ευρώ από κάποιον άγνωστο άνδρα σε αυτόν, για να κάνει το εμβόλιο.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στο Α.Τ. και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την υπόθεση του τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για υφαρπαγή στοιχείων ταυτότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα